divendres, 20 de maig del 2011

Espessos i maltractats

Sacromonte Kings 43 - NYBA 48

El Kings perden un partit dens, lleig i ple de mans i faltes producte de la seva baixa inspiració i del criteri arbitral que va permetre pals a tort i a dret i que va castigar els Kings amb una tècnica i una antiesportiva.

Com es de costum nombroses baixes als Kings, aquest cop més evidents, ja que els payos es presentaven amb un sòl base, i cap possible recanvi en aquesta posició.

Al primer quart ja es va notar la falta d’inspiració dels Kings que no trobaven la formula per trancar la zona 2-3 d’NYBA, el tir exterior no entrava, i a dins la zona la permissivitat arbitral era exagerada. La defensa però estava concentrada, i els Kings només es veien sorpresos pels tirs exterior d’NYBA més inspirats en aquesta faceta. (7-12 al final del primer quart).

Al segon els Kings trobaven més recursos, les pilotes interiors doblades als talls per la línia de fons feien molt mal a NYBA, i les sortides al contraatac acabaven d’igualar el partit. No obstant, NYBA seguia responent amb tirs des de fora als que els Kings no arribaven per poc. (24-28 a la mitja part).

Al tercer quart NYBA, veient la permissivitat arbitral, aturava el joc interior dels Kings amb petites empentes i nombroses mans, que impedien el joc fluïd dels Sacros. L’Ander fins aquest moment seguia sense haver rebut cap falta! Però els Kings seguien sense protestar conscients de que això els podia perjudicar, i esperant que tard o d’hora l’àrbitre sanciones alguna acció. Però res de res, tot seguia igual i el Payos començaven a posar-se nerviosos.

Els Kings van provar la remuntada amb individual, però el fet de comptar només amb 7 efectius desgastava massa físicament a l’equip que desprès no tenia la mateixa frescura en atac. Res de res, altre cop en zona 2-3. Les faltes per aturar l’Ander i el Riki eren ja descaradissimes, i en una tímida protesta de l’Ander l’arbitre assenyalava tècnica el que faltava... Malgrat tot, Sacromonte arribava només 4 punts avall a falta de 2 minuts i mig pel final del partit, i provava de sortir amb defensa pressionant com a última opció. Però no era el dia, El Diego era expulsat per 5 faltes, el Riki portava tot el partit en pista per falta de recanvi en la posició de base i li faltava aire, el Marçal també portava molta minuts acumulats en la seva reaparició i no podia dir fava, i per colmo, en una penetració del Riki on va rebre una falta contundent, roçant l’antiesportiva, l’àrbitre va assenyalar antiesportiva del Riki, per treures el jugador de sobre amb una tímida empenta, que per colmo era la 5a.

Res de res, no va sortir res de res, l’arbitre va permetre de tot i ens va castigar desmesuradament, i el partit va ser molt lleig. Cal borrar de la memòria el que va passar ahir i recuperar-nos, que ara estem començant a recuperar jugadors i si ens afanyem podem arribar en bones condicions per la fase final.