dimarts, 10 de maig del 2011

Remuntada

Sacromonte Kings 61 – Titanics 56

Els Kings capgiren un partit que tenien perdut (17 avall passada la mitja part) a base d’esforç i èpica, i aconsegueixen una victòria importantissima per seguir a la part alta de la classificació.

Aquest cop si! 11 jugadors disponibles! La roda d’entrades feia goig i Titanics, amb 6 homes, semblava una mica intimidat per la situació. Tot canviava al començar el partit. Titànics intentava jugar pausat, i buscant accions clares, per no desgastar els seus jugadors i no propiciar una partit amb masses faltes que els pogués perjudicar.
Sacromonte responia amb penetracions i joc interior per intentar aconseguir el contrari, però l’àrbitre deixava jugar, i el ritme era de Titàncis clarament. 12-14 al primer quart.

Al segon els Kings canviaven a defensa zonal 2-3 i semipresió al base, per buscar un canvi de dinàmica, però el 4 de Titanics responia enxufant triples amb els ulls tancats i amb 2+1s inversemblants, els payos movien la banqueta per buscar la reacció, però no hi havia manera, i encaixaven un parcial de 13 a 25. 39-25 a la mitja part.

Al tercer Sacromonte buscava la èpica sortint amb pressió a tota la pista, però semblava impossible enfonsar el Titànic: Nou parcial de 2 a 5 que deixava els Kings quasi morts. En aquest moment, les rotacions, que fins el moment havien dificultat l’estabilitat de l’equip en pista, van donar aire als payos que semblava que com a mínim tornaven a competir.

A partir d’aquest punt, la intensitat, constància i concentració dels Kings va ser brutal. Titanics pujava la pilota cada cop amb més dificultats, i els payos robaven pilotes sortint al contraatac. En l’últim quart Titanics va intentar parar el vendaval que se li venia a sobre amb temps morts i protestes a l’àrbitre, però no va servir de res, i a falta d’un minut per que acabés el partit els Kings es posaven 1 amunt 56-55. L’Aleix i l’Ander sentenciaven el partit mostrant la seva superioritat a la pintura i ofegant qualsevol possible sorpresa final.

Parcial brutal de 36 -17 a la segona part! Orgull del bo i nova victòria per somiar!