dimarts, 31 de maig del 2011

Los cocoles J20 2F

Ahir segurament vam trobar a faltar l'encert habitual de l'Andreu... Ja et deia l'altra dia que ens tens massa mal acostumat, però tot i així màxim anotador de l'equip. De fet el percentatges de tot l'equip bastant tristos, 33% de un, 28% de 2 i 13% de tres... i això contra un equip com Carloses que ho enxufa tot és matador!
Gran partit de l'Andrés que es va multiplicar i era a tota reu, recuperant (5), rebotejant (5), anotant (6) i fent una assistència que val per 5 i que la retindrem a les nostres retines durant molt i molt de temps (l'assistència de l'any van cantar des de la banqueta)
Però per assistent el Jac que tot i que va tenir un dia gris en el tir va fer un total de 5 assistències.
Va ser un partit amb poques pilotes perdudes, i això en nosaltres és una gran noticia! De fet vam aconseguir un balanç positiu (+7) entre pilotes recuperades i perdudes, destacant a l'Andrés i al Diego (+4) que fa un spring final en la batalla amb el Gus per aconseguir el millor balanç global de la temporada.
I una sensació (potser no real perquè en el rebot ens vam quedar en el nostre promig de temporada) però ens va costar mot controlar el rebot (els pocs que ens deixaven perquè les ficaven totes) i els deixavem segones opcions que no perdonaven.
En fi, bon partit contra un equip que dona gust veure'l jugar (però fot quan juga contra tu!)


1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jac+Ceti+Marc: 0 de 18 en tirs de 2. Demolidor