dijous, 26 de maig del 2011

S'asseguren la 6a posició

Sacromonte Kings 59 – Loquo’s 46

Els Kings guanyen un partit en el que van estar poc inspirats, gracies a la superioritat tècnica i a les sortides al contraatac, i s’asseguren estar entre el 6e i el 5e lloc en els Play-off.

Els payos tenien en ment la derrota contra NYBA i van voler controlar el partit des del principi. Les errades en els tirs de mitja distància i alguns contraatacs un xic precipitats impedien obrir forat , però. Loquo’s sense fer molt soroll anava clavant basquets inversemblants, i buscava el seu millor home interior que anotava amb solvència. (15 – 15 al primer quart).
Els nervis tornaven a aparèixer. Els Kings canviaven a individual per desgastar el rival, que disposava només de 5 homes, però la cosa no funcionava. El seu crack anotava sempre que rebia, o sinó treia falta personal. El domini del partit seguia sent dels Kings, però altre cop la precipitació en l’acabament dels contraatacs i el poc encert en el tir feien que el partit seguis igualat. (24 – 28 a la mitja part).
Al tercer quart Sacromonte es va posar les piles i va sortir amb tromba. Defensa 2-3 semipresionant, i sortida al contraatac cada cop que es recuperava la pilota. Loquo’s no veia ni d’on li venien les continues transicions dels Kings i el parcial sentenciava el partit (22-8 de parcial al tercer quart).
L’últim quart va ser plàcid, loquo’s estava esgotat i els Kings seguien foradant la seva cistella amb contraatacs clars i moviments entre pivots buscant la línia de fons. El Miku clavava el seu primer triple de la temporada i els payos acabaven 13 amunt.
No obstant, val a dir que ens costa jugar els partits en el que el rival és inferior i que tenen poca tensió. Cap problema, a partir d’ara no en queda cap d’aquests. El pròxim partit contra els líders, el següent contra UTE basquet probablement ens juguem la 5a posició, i desprès els 4rts de Final. Em d’arribar en plena forma!