dimarts, 31 de maig del 2011

Sobrepassats

Sacromonte Kings 49 – Can Carloses 75

Els Kings perden contra un rival superior en un partit desencertat en el qual mai van poder aturar l’allau de joc de Carloses.

Res a dir, Carloses és un equip que està un nivell per sobre respecte la resta d’equips de la lliga. Els Kings no van poder fer res per aturar-los. Juguen de memòria, surten al contraatac amb una velocitat brutal, són forts en el joc interior, i enxufen els triples com i des d’on volen.

Els Kings van intentar aturar l’allau amb concentració i esforç, però sempre van arribar un segon tard a les jugades. Per si no n’hi havia prou, els paios tampoc van estar gaire encertats de cara a canasta fallant bastants tirs clars, especialment jo...

Menció especial, això si, al partit de l’Andres, que contra un rival d’aquesta entitat va treure la casta i va realitzar varies jugades de vertigen, especialment una assistència al contraatac per sota les cames a l’Ander que de segur és la jugada de la setmana.

En el següent partit hem de recuperar el regust de la victòria per encarar la fase final al màxim de les nostres possibilitats.

Som-hi Kings, reserveu-vos el dia 13 de Juny a la nit!

1 comentari:

Gus ha dit...

Els guanyem a les semis i punt!
Factor sorpresa!!!!